HomeProfielDienstenPartnersContactVacature


Diensten

 

Dienstverlening op gebied van:

Business Management / Bedrijfsanalyse
Gun uzelf een frisse blik op uw cijfers. Accepteer een andere kijk op uw bedrijf. Met als doelstelling het verkrijgen van een gedegen analyse van uw situatie en gerealiseerde resultaten. Eventueel in vergelijking met branchegenoten.

Organisatie advies
Een goede organisatie is een primair vereiste voor het optimaal presteren van uw bedrijf. Helder formuleren en vastleggen van procedures en taken is essentieel.

Planning & Controle
Geen doel wordt bereikt zonder plan en controle. Het hebben van een gedegen plan is daarom essentieel. Een gedegen plan getuigt van goede voorbereiding en visie op de te behalen doelstellingen. Het verschaft iedere belanghebbende een helder zicht op uw doelstellingen en geeft u tevens controlepunten op de weg naar uw einddoel.

Financieel Management / Management training
Weten waar het om gaat. Het juist begrijpen en lezen van uw informatie. Van groot belang binnen elke organisatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Trainingen op gebied van Financieel Management, kengetallen, ratio 's. Op maat gemaakt voor iedereen binnen uw organisatie.

Business Management, je kunt niet zonder...                                  Meten is Weten                                         Vergelijken is Verrijken


e-mail: info@micheljansz.nl

 
Copyright 2016 Michel Jansz Business Management Consultancy
Last modified: 08.12.2016